Crónicas de la Ermita de Sant Honorat
Octubre 2019

22 noviembre, 2019
Mes Misionero Extraordinario en los Centros Educativos
8 noviembre, 2019
Fallece el misionero Jaume Roig
11 diciembre, 2019
Mes Misionero Extraordinario en los Centros Educativos
8 noviembre, 2019
Fallece el misionero Jaume Roig
11 diciembre, 2019
Ya podéis poneros al día de las noticias de la Delegación de Mallorca a través de su Blog 'Lligams'. El P. Jaume Reynés, actual redactor, ha publicado una nueva crónica de la Ermita de Sant Honorat con las actividades del mes de octubre de 2019.
Aquí va un adelanto...
 

B envolguts amics i amigues, enviam un segon comunicat amb notícia de les activitats desenvolupades a la nostra Ermita durant el mes d’octubre. Ja sabreu que el papa Francesc volgué dedicar-lo de manera extraordinària a la missió que es deriva del baptisme cristià.

Dimarts, 1. S’afegeix un segon grup d’Alex Plessl amb un Coaching col•laboratiu que segueix un mètode finlandès anomenat “Time Academy”. Estaran fins dia 4 (16 participants), i es reuniran a la Sala Ramon Llull. El P. Jaume torna de Palma i l’oculista li ha dit que s’ha d’operar de cataractes. N’Olivier s’examinà ahir per a treure el ditxós carnet de conduir, però, dissortadament, encara sense èxit.

Dijous, 3. Visita d’un grup de “cursillistas de cristiandad”.

Divendres, 4. Torna la pastora de l’Església luterana per a celebrar un bateig a l’Ermita.- Parteixen els participants dels dos cursos. A l’hora de sopar en comença un de nou, coordinat per Monika Striber i Nicole, amb 8 participants. L’objectiu és: Obrir el cor, amb meditació, exercicis de relaxació i un menú purificador basat en arròs integral, 8 llimones diàries, fruits secs, etc. Durarà del 4 al 11; es reuniran a la Sala de Meditació i a la Sala Ramon Llull.

 

 

3 Comments

 1. Gladys Lugo dice:

  Excelente, convendría ponerlo en castellano para los del otro lado de los mares. Éxito.

 2. Lucrecia Campo dice:

  Genial como de costumbre; recuerdos siempre presentes gracias por compartir

 3. Xisco Riera Amengual dice:

  Totes aquestes notícies són molt d’agrair sobre tot a tots els qui, per una cosa o l’altre, no podem pujar sovint a quest lloc de encontre i meditació.
  Gràcies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *