¡`Lligams´ha vuelto!

4 octubre, 2019
Mes Misionero Extraordinario
1 octubre, 2019
Mes Misionero Extraordinario en los Centros Educativos
8 noviembre, 2019
Mes Misionero Extraordinario
1 octubre, 2019
Mes Misionero Extraordinario en los Centros Educativos
8 noviembre, 2019
Ya podéis poneros al día de las noticias de la Delegación de Mallorca a través de su Blog 'Lligams'. El P. Jaume Reynés, actual redactor, ha tomado el relevo del P. Manel Soler, Q.E.P.D., y ha reabierto este apartado digital con una crónica de la Ermita de Sant Honorat que no tiene desperdicio: CRÒNIQUES DE L’ERMITA DE SANT HONORAT.
Aquí va un adelanto...
 

SETEMBRE 2019.

Diumenge, 1. LA NOVA COMUNITAT.D ivendres passat (30 d’Agost) tinguérem una primera reunió els que formarem la nova comunitat d’aquesta casa a partir de la setmana vinent. Som el P. Miquel Mascaró Crespí, pobler i superior; el P. Jaume Reynés Matas, alaroner, acabat de incorporar-se i padrinet del grup, i el P. Olivier Lotele Mbomba, el més jove, vingut de terres llunyanes: El Congo. El P. Miquel voldria començar tot d’una a fer un nou projecte comunitari, essent així que la nostra ja no és una comunitat mixta formada per religiosos i laics, però el P. Jaume aconsella no tocar res encara, perquè la redacció del projecte anterior ens serveixi com una inspiració. Comencem i ja l’anirem retocant sobre la marxa. El P. Olivier hi està d’acord. El P. Jaume es compromet a redactar una Crònica des de l’Ermita, que ens servesqui de memòria i d’enllaç amb els amics.

 

 

Les primeres visites són: Del P. Miquel Melià (missioner al Carib), que passà la nit amb nosaltres. Amb el P. Jaume pujaren al santuari de Cura a conversar unes horetes, i després l’acompanyà ahir dematí a Porreres. I els primers voluntaris: Jaume Tornil i Àngels, un matrimoni català que viu al barri de santa Catalina de Ciutat, per ajudar-nos amb el grup de ioga que tendrem aquest cap de setmana fins al 11 de setembre. Grup alemany, dirigit per el mestre Jan Silberstorff (24 persones), en silenci total. Empren la Sala de Meditació i la Sala Ramon Llull.

4 Comments

 1. Lucrecia Campo dice:

  Excelente el trabajo como de costumbre, un abrazo desde Buenos Aires Argentina; mi querida ciudad, mi hermoso país.

 2. Simon NGAH dice:

  Gracias por volver a ponernos en comunicación vía esta página.

 3. Estimat Jaume, m’ha agradat molt la teva crònica. M’en recordava aquelles cròniques de Vinculum. Estic content de saber de la vida dels antics companys. Moltes gràcies i enhorabona! Veig que sou molt emprenedors i que teniu un programa fantàstic.

  • Jaume dice:

   Encantat de tenir notícies teves, ja et notava a faltar. Jo he passat a viure ara a Sant Honorat, després que hem deixat el santuari de Lluc. Si qualque dia vols venir amb la teva dona, m’ho dius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *